Tab af erhvervsevne

Firmapension

- sikkerhed for tryghed

Forsikring ved tab af erhvervsevne

Hvad sker der når hænder, hoved, arme, ben og andet ikke virker – man sidder måske selv i rullestol og ens økonomi går på krykker ved siden af?

Dette er typisk den største økonomiske umiddelbare risiko vi har og desværre noget mange mennesker ikke når at får taget stilling til!

 

Længerevarende eller permanent sygdom kan ramme os alle – der er ikke krydser på ryggen af nogen af os – derfor gør noget ved det, mens du kan!

Det er efter diverse regelændringer bla. ny lov om førtidspensionering og andet, blevet endnu mere vigtigt at sikre – DEN RIGTIGE FORSIKRING!

 

Det er næsten umuligt for den enkelte ansatte eller for beslutningstageren i en virksomhed i dag at sikre den rigtige forsikring, man kan godt få en pris og sikkert også en billig pris – men er det også det rigtige produkt til den type ansatte man har?

 

Forsikringsbetingelser er IKKE ens og derfor er der stor forskel på hvordan selskaberne dækker – er der kun krav om tab af erhvervsevne eller skal du også kunne dokumentere økonomisk tab, udbetaler man hele forsikringsydelsen eller bliver der fyldt op til ens løn, er der udbetaling under fleksjob, revalidering osv.

 

Derfor – dette er en af 3 årsager til at du allierer dig med PLI Forsikringsmæglere, for vi vil ikke kun sikre dig en billig forsikring, vi vil hellere sikre dig den RIGTIGE forsikring!

 

Copyright PLI Forsikringsmæglere 2015 © All Rights Reserved