Forsikring ved død

Firmapension

- sikkerhed for tryghed

Forsikring ved død

Med en forsikring ved død, sikrer du dine efterladte økonomisk, hvis du dør inden du går på pension. Der er flere forskellige forsikringer der dækker disse behov, skal det udbetales på en gang eller skal det være løbende over en periode, typisk vil det være ægtefælle/samlever som der er behov for at sikre, men ens børn har man også mulighed for at sikre.

I det fleste tilfælde sikrer man den efterladte forsørger, personen som ud over sorgen, tabet af en livsledsagerske også må stå med hele den økonomiske byrde og nu pludselig alene.

 

Desværre er det ikke alle der når at få taget stilling til dette spørgsmål i tide og det er ej heller sikkert når får bestemt ved det er som skal kunne råde over værdierne efter dødsfald.

 

Typisk kan forsikringer ved død laves sådan at man kan sikre hvem som helst og dette gøres normalvis ved en stilling tagen til begunstigelsen på forsikringen.

 

Derfor HUSK altid begunstigelse på din forsikring, normalvis er det ”nærmeste pårørende” hvilket også i mange tilfælde kan være dækkende, men sådan er det jo ikke altid, derfor er løbende servicering/vedligeholdelse af dine forsikringer også nødvendigt.

 

Vi anbefaler også at man får lavet et testamente, dette burde ALLE have – det sikre at man i god får taget stilling til hvordan og hvem som skal arve efter en!

 

Servicering er en anden af de årsager du bør allierer dig med PLI Forsikringsmæglere, vi vil løbende sikre dig muligheden for at komme i dialog med os, min. en gang årligt og ellers efter behov – hvis du ringer, så kører vi!

 

Copyright PLI Forsikringsmæglere 2015 © All Rights Reserved